08/08/2024 08/08/2024 Την περίπτυστο εικόνα της Θεομήτορος “Παναγία η Φοβερά Προστασία” ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να υποδεχτεί από την Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, η Μητρόπολη Ιερισσού.   Παρακάτω η ανακοίνωση της Μητροπόλεως:    H Ιερά μας Μητρόπολη με πολλή χαρά αναγγέλλει την έλευση της Περιπύστου Εικόνος της Θεομήτορος ”ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”, από την Πάνσεπτο Ιερά Μονή...
08 Αυγούστου, 2024 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2024 - 20:26

Η “Φοβερά Προστασία” στο Σταυρό από την Ι.Μ. Κουτλουμουσίου

Διαδώστε:
Η “Φοβερά Προστασία” στο Σταυρό από την Ι.Μ. Κουτλουμουσίου

Την περίπτυστο εικόνα της Θεομήτορος “Παναγία η Φοβερά Προστασία” ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να υποδεχτεί από την Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, η Μητρόπολη Ιερισσού.

 

Παρακάτω η ανακοίνωση της Μητροπόλεως: 

 

H Ιερά μας Μητρόπολη με πολλή χαρά αναγγέλλει την έλευση της Περιπύστου Εικόνος της Θεομήτορος ”ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”, από την Πάνσεπτο Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Γεραρού Άθωνος, στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου Κάτω Σταυρού, την Τρίτη 13η Αυγούστου 2024, στις 6:30 το απόγευμα.

Προσκαλείται ο Παναγιοσκέπαστος Λαός της Επαρχίας μας να προσέλθει και να κατακλύσει με την παρουσία του τις πολλαπλές Λατρευτικές Εκδηλώσεις προς τιμήν της Παντάνασσας κατά το κάτωθι πρόγραμμα, προς στηριγμόν και επιστήριξη του υπό ανέγερση Ιερού Ναού του Οσίου Αυξεντίου, του δυναμικού Προϊσταμένου Αυτού Παν. Αρχιμ. π. Χρυσάνθου Σαββίδη και του περί αυτόν εντιμοτάτου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Της υποδοχής της Αγίας Εικόνος και των Ιερών Ακολουθιών θα προστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ.

Καλή Παναγία!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων