07/06/2024 07/06/2024 Ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος υποδέχθηκε χθες στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας την Ολυμπιονίκη, τ. Αντιπεριφερειάρχη και υποψήφια Ευρωβουλευτή κα Βούλα Πατουλίδου, η οποία υπέβαλλε τα σέβη της στον Σεβασμιώτατο και ζήτησε την ευχή του στον αγώνα της για την Ευρωβουλή. Την συνόδευαν ο Βουλευτής και τ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργος, η...
07 Ιουνίου, 2024 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 9:15

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Βούλα Πατουλίδου στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Διαδώστε:
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Βούλα Πατουλίδου στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος υποδέχθηκε χθες στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας την Ολυμπιονίκη, τ. Αντιπεριφερειάρχη και υποψήφια Ευρωβουλευτή κα Βούλα Πατουλίδου, η οποία υπέβαλλε τα σέβη της στον Σεβασμιώτατο και ζήτησε την ευχή του στον αγώνα της για την Ευρωβουλή.

Την συνόδευαν ο Βουλευτής και τ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Αικατερίνη Ζωγράφου, μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες τους.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αγαπητή μας Βούλα Πατουλίδου, που τόσες φορές στήριξε και στηρίζει τη Μακεδονία μας και την Ιερά μας Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων