16/02/2019 16/02/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ.–8 μ.μ. σεμινάριο εθελοντικής διακονίας νοσηλευομένων ασθενών, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κ. Περικλή Παναγόπουλο. Το θέμα που θα αναπτύξει είναι: «Πρόληψη γυναικολογικού καρκίνου – Διατήρηση γονιμότητας μετά...
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2019 - 11:30

Η διατήρηση της γονιμότητας μετά τον καρκίνο στη Μητρ. Ιλίου

Διαδώστε:
Η διατήρηση της γονιμότητας μετά τον καρκίνο στη Μητρ. Ιλίου

Η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ.–8 μ.μ. σεμινάριο εθελοντικής διακονίας νοσηλευομένων ασθενών, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κ. Περικλή Παναγόπουλο.

Το θέμα που θα αναπτύξει είναι: «Πρόληψη γυναικολογικού καρκίνου – Διατήρηση γονιμότητας μετά τον καρκίνο».

Στην παρουσίαση του θέματος θα λάβει μέρος και ο Πανεπιστημιακός Υπότροφος του ΕΚΠΑ Αξιότιμος Δρ. κ. Βασίλειος Περγαλιώτης, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στο Ίλιον.

Για πληροφορίες:
α. π. Γαβριήλ Ασπρολούπος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Ιλίου, Υπεύθυνος Σεμιναρίων, στο τηλέφωνο 6973825896.
β. π. Ιωαννίκιο Γιαννόπουλο, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Διευθυντής Γραφείου Νεότητος, στο τηλέφωνο 6978998506.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων