25/07/2024 25/07/2024 Σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, στο Ο.Α.Κ.Α «Νίκος Γκάλης», η συνάντηση μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Βασίλη Παρθενόπουλο και τον Basketball and Communication Director της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Κοντό. Στη συνάντηση, που διήρκεσε πλέον της μιας ώρας...
25 Ιουλίου, 2024 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024 - 11:09

Συνάντηση Μητροπολίτη Ιλίου με την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ιλίου με την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

Σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, στο Ο.Α.Κ.Α «Νίκος Γκάλης», η συνάντηση μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Βασίλη Παρθενόπουλο και τον Basketball and Communication Director της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Κοντό.

Στη συνάντηση, που διήρκεσε πλέον της μιας ώρας και έγινε στις 19 Ιουλίου 2024, συμμετείχε και ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου κ. Δημήτρης Ανυφαντάκης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την συνεργασία της ιστορικής ομάδας των Πρωταθλητών Ευρώπης με την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου σε θέματα αθλητισμού και ειδικότερα στον τομέα της καλαθοσφαίρισης, καθώς και σε οριζόντιες δράσεις για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων, αλλά και την υποστήριξη αθλητών ΑμεΑ. Με τις απόψεις των δυο πλευρών να συγκλίνουν, αναμένεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν από κοινού πρωτοβουλίες για την υποστήριξη της νεότητας και της οικογένειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων