06/10/2023 07/10/2023 Παρουσία εκατοντάδων προσκυνητών που περιμένουν καρτερικά να προσκυνήσουν την Ιερά Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, τελέστηκε ολονύκτια Ιερά αγρυπνία χωρίς διακοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου στην πόλη των Ιωαννίνων. Ιωάννινα Ραφαήλ Γεωργιάδης Των Ιερών ακολουθιών προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.Μάξιμος. Συμπροσευχόμενος στον ιερό ναό παρευρισκόταν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ....
06 Οκτωβρίου, 2023 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2023 - 10:52

Αμείωτο το Προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Αμείωτο το Προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στα Ιωάννινα

Παρουσία εκατοντάδων προσκυνητών που περιμένουν καρτερικά να προσκυνήσουν την Ιερά Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, τελέστηκε ολονύκτια Ιερά αγρυπνία χωρίς διακοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ιωάννινα Ραφαήλ Γεωργιάδης

Των Ιερών ακολουθιών προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.Μάξιμος.

Συμπροσευχόμενος στον ιερό ναό παρευρισκόταν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των προσκυνητών οι οποίοι σχημάτιζαν ουρές έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου, όπου με ευλάβεια, υπομονή και τάξη περιμένουν για να προσκυνήσουν το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιο της Παναγίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων