09/06/2024 11/06/2024 Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τιμήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 η Απόδοση της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου των Ιωαννίνων Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου επι της Πλατείας Πάργης. Του Όρθρου χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον Εφημέριο...
09 Ιουνίου, 2024 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 18:01

Η Απόδοση της εορτής της Σαμαρείτιδος στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Η Απόδοση της εορτής της Σαμαρείτιδος στα Ιωάννινα

Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τιμήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 η Απόδοση της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου των Ιωαννίνων Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου επι της Πλατείας Πάργης.

Του Όρθρου χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον Εφημέριο του Προσκυνήματος και τους Διακόνους.

Το απόγευμα της ιδίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον ως άνω Ιερό Ναό του Πολιούχου των Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων