11/05/2024 14/05/2024 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου δεσπόζει η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Εορτάζει η Εκκλησία μας τα εγκαίνια του ναού της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου της Ζωοδόχου Πηγής και τελείται πανήγυρις προς τιμήν της Θεοτόκου. Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά...
11 Μαΐου, 2024 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 23:16

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στα Ιωάννινα

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου δεσπόζει η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Εορτάζει η Εκκλησία μας τα εγκαίνια του ναού της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου της Ζωοδόχου Πηγής και τελείται πανήγυρις προς τιμήν της Θεοτόκου.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Ανθοχωρίου Μετσόβου.

Την κυριώνυμο ημέρα, Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Αναστάσιμη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιβλέπτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων