12/07/2023 12/07/2023 Κατά την εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη, επίκεντρο των σημερινών εορταστικών εκδηλώσεων ήταν ο φερώνυμος Ιερός νεόδμητος περικαλλής Ναός στην περιοχή της Κιάφας. Της Ιεράς Πανήγυρης προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης π. Θωμά Ανδρέου και πλειάδος Ιερέων. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αγίου...
12 Ιουλίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 21:51

Η εορτή του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα

Κατά την εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη, επίκεντρο των σημερινών εορταστικών εκδηλώσεων ήταν ο φερώνυμος Ιερός νεόδμητος περικαλλής Ναός στην περιοχή της Κιάφας. Της Ιεράς Πανήγυρης προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης π. Θωμά Ανδρέου και πλειάδος Ιερέων.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αγίου Παϊσίου καθώς και στην σημερινή κοινωνία, η οποία έχει φύγει από τον δρόμο του Χριστού και της διδασκαλίας του.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κλήρο και τον λαό του Θεού που αγκάλιασε τον Ιερό Ναό και τιμά τον Άγιο, καθώς και την εν αυτώ θησαυριζόμενη και εορτάζουσα εφέστιο εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσης, της και Χιλανδαρινής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων