25/09/2024 25/09/2024 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Δροσιάς Ιωαννίνων . Του Όρθρου χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Το εσπέρας της Ιδίας ο Σεβασμιώτατος μετέβη εις την εορτάζουσα Ιερά Μονή Καστρίτσης όπου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού προς τιμήν...
25 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2024 - 16:52

Κυριακή Α’ Λουκά και Εσπερινός Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Κυριακή Α’ Λουκά και Εσπερινός Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Δροσιάς Ιωαννίνων . Του Όρθρου χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Το εσπέρας της Ιδίας ο Σεβασμιώτατος μετέβη εις την εορτάζουσα Ιερά Μονή Καστρίτσης όπου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού προς τιμήν της εορτής της Συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων