29/07/2024 29/07/2024 Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου της πόλεως Ιωαννίνων Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου χοροστάτησε του Αναστάσιμου Εσπερινού του Σαββάτου 27 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Την Κυριακή 28 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Καλεντζίου όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Προ της Απολύσεως τελέστηκε...
29 Ιουλίου, 2024 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2024 - 13:43

Κυριακή Ε’ Ματθαίου στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Κυριακή Ε’ Ματθαίου στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου της πόλεως Ιωαννίνων Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου χοροστάτησε του Αναστάσιμου Εσπερινού του Σαββάτου 27 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Καλεντζίου όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Προ της Απολύσεως τελέστηκε το μνημόσυνο των Ευεργετών Χρήστου και Κωνσταντίνου Κατσάρη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων