18/07/2024 18/07/2024 Με λαμπρότητα τελέστηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Μαρίνης στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στα Ιωάννινα. Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε λιτανεία στους δρόμους πέριξ του Ναού. Τον...
18 Ιουλίου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2024 - 15:42

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Μαρίνης στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Μαρίνης στη Μητρόπολη Ιωαννίνων

Με λαμπρότητα τελέστηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Μαρίνης στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στα Ιωάννινα.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.
Μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε λιτανεία στους δρόμους πέριξ του Ναού.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της λιτανείας, όπου αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Μαρίνης τονίζοντας πόσα πολλά απαρνήθηκε για την αγάπη του Χριστού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων