11/04/2019 11/04/2019 Για τις εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα δράσεων όπου συμμετέχει η Μητρόπολη, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, σε συνέντευξή του στο ioanninatv.gr. O Σεβασμιώτατος γνωστοποίησε ότι στις 30 Απριλίου θα βρίσκεται στην πόλη εκπρόσωπος του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες, καθώς πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση για την ανακύκλωση στην πόλη, στην  οποία συμμετέχει ενεργά και η τοπική...
11 Απριλίου, 2019 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2019 - 9:55

Στο βιβλίο Γκίνες ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων (βίντεο)

Διαδώστε:
Στο βιβλίο Γκίνες ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων (βίντεο)

Για τις εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα δράσεων όπου συμμετέχει η Μητρόπολη, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, σε συνέντευξή του στο ioanninatv.gr.
O Σεβασμιώτατος γνωστοποίησε ότι στις 30 Απριλίου θα βρίσκεται στην πόλη εκπρόσωπος του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες, καθώς πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση για την ανακύκλωση στην πόλη, στην  οποία συμμετέχει ενεργά και η τοπική Εκκλησία και αναμένεται να δημιουργηθεί ένα νέο ρεκόρ.

Δείτε τι είπε αναλυτικά ο Μητροπολίτης Μάξιμος, στο βίντεο του ITV:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων