Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
13 Αυγούστου, 2024

Eπισκέψεις Μητροπολίτη Κίτρους στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Πιερίας

Διαδώστε:

Λειτουργούν και για το φετινό καλοκαίρι οι εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις και τα κέντρα φιλοξενίας παιδιών σε ολόκληρη την Πιερία υπό την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Στο πλαίσιο αυτό Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος επισκέφθηκε πρόσφατα:

-Την περίοδο των μεγάλων αγοριών της Κατασκήνωσης Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης, στη Βροντού, με υπεύθυνο τον Πρωτοπρ. Αθανάσιο Μαρινόπουλο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών και των παιδιών.

-Την περίοδο μεγάλων κοριτσιών της Κατασκήνωσης Γ.Ε.Χ.Α. Λάρισας, στην Παραλία Σκοτίνας, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Κύριλλο Ιατρού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, σε κάθε περίπτωση, απηύθυνε εποικοδομητικούς λόγους στους νέους επισημαίνοντας την αξία της χριστιανικής ζωής. Μιλώντας στους κατασκηνωτές ο Σεβασμιώτατος, εξέφρασε την χαρά και τη συγκίνησή του για την παρουσία του σε αυτούς τους φιλόξενους και άψογα οργανωμένους χώρους, που επιτελούν τεράστιας σημασίας πνευματικό και κοινωνικό έργο για τη νεολαία του τόπου. Ολοκληρώνοντας προέτρεψε τα παιδιά να αξιοποιήσουν καταλλήλως τον πολύτιμο χρόνο της κατασκήνωσης παίρνοντας μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερα πνευματικά εφόδια.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη, τους εθελοντές αλλά και τους υπευθύνους Ιερείς των Κατασκηνώσεων για την προσφορά τους στη νεότητα και την τοπική εκκλησία, καθώς επίσης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Χριστιανικές Κατασκηνώσεις.

Διαδώστε: