17/08/2020 17/08/2020 Ανακοίνωση σχετικά με την οποία διευκρινίζει τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα σχετικά με το Παρεκκλήσιο του Αγίου Παρθενίου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους.  “Μετά από δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με το Παρεκκλήσιο Αγίου Παρθενίου (στη συμβολή των οδών Παρθενίου Βαρδάκα και Παρμενίωνος γωνία) Κατερίνης, διευκρινίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος βρίσκεται σε διαρκή και...
17 Αυγούστου, 2020 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 13:46

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους για το παρεκκλήσιο του Αγίου Παρθενίου

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους για το παρεκκλήσιο του Αγίου Παρθενίου

Ανακοίνωση σχετικά με την οποία διευκρινίζει τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα σχετικά με το Παρεκκλήσιο του Αγίου Παρθενίου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους. 

“Μετά από δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με το Παρεκκλήσιο Αγίου Παρθενίου (στη συμβολή των οδών Παρθενίου Βαρδάκα και Παρμενίωνος γωνία) Κατερίνης, διευκρινίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος βρίσκεται σε διαρκή και αγαστή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές για την εξεύρεση μιας λύσης που θα ανταποκρίνεται στη νομιμότητα αλλά και στο κοινό αίσθημα των πιστών”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων