02/07/2024 02/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2024 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ευελπίδων, που λειτουργεί στην περιοχή «Καναπίτσα» Λιτοχώρου, έπειτα από σχετική πρόσκληση της Διοίκησης της Σχολής Ευελπίδων. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης και ο στρατιωτικός ιερέας π. Σεραφείμ Καλτσουκαλάς. Ακολούθησε αγιασμός,...
02 Ιουλίου, 2024 - 16:33

Ο Μητροπολίτης Κίτρους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ευελπίδων Λιτοχώρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κίτρους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ευελπίδων Λιτοχώρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2024 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ευελπίδων, που λειτουργεί στην περιοχή «Καναπίτσα» Λιτοχώρου, έπειτα από σχετική πρόσκληση της Διοίκησης της Σχολής Ευελπίδων.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης και ο στρατιωτικός ιερέας π. Σεραφείμ Καλτσουκαλάς. Ακολούθησε αγιασμός, σύντομη ομιλία.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την παρουσία του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, αλλά και για τη μαρτυρία της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο

Τέλος, μοίρασε σε όλους τους Ευέλπιδες έντυπο υλικό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις σπουδές και στη σταδιοδρομία τους για το καλό της Πατρίδας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων