28/06/2024 28/06/2024 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 η συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο. Κατ΄ αυτήν πέραν του πλαισίου του εθιμοτυπικού και των δεδηλωμένων προθέσεών του Συλλόγου για τη συνέχιση του κλίματος καλής συνεργασίας, έγινε αναφορά και...
28 Ιουνίου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 21:30

Συνάντηση Μητροπολίτη Κίτρους με τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Πιερίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Κίτρους με τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 η συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

Κατ΄ αυτήν πέραν του πλαισίου του εθιμοτυπικού και των δεδηλωμένων προθέσεών του Συλλόγου για τη συνέχιση του κλίματος καλής συνεργασίας, έγινε αναφορά και στο θετικό του ενδιαφέροντος και των παρεμβάσεων του Σεβασμιωτάτου για την οικονομική τόνωση των Ιεροψαλτών.

Από πλευράς του Σεβασμιωτάτου μαζί με τις συγχαρητήριες ευχές του, τονίσθηκε ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις δράσεις του Συλλόγου, καθώς και στην αντιμετώπιση των όποιων αναφυομένων ζητημάτων των Ιεροψαλτών.

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων