03/11/2018 03/11/2018 Την Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου υποδέχθηκαν χθες οι πιστοί στον Καρέα. Πιο συγκεκριμένα, εν μέσω χαρμοσύνων κωδωνοκρουσιών, κλήρος και λαός, με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού μας κ. Δανιήλ, υποδέχθηκε στα προπύλαια του ιερού ναού, του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην περιοχή του Καρέα, την τιμία κάρα του Αγίου Παρθενίου, επισκόπου...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2018 - 20:27

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου στον Καρέα

Διαδώστε:
Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου στον Καρέα

Την Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου υποδέχθηκαν χθες οι πιστοί στον Καρέα. Πιο συγκεκριμένα, εν μέσω χαρμοσύνων κωδωνοκρουσιών, κλήρος και λαός, με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού μας κ. Δανιήλ, υποδέχθηκε στα προπύλαια του ιερού ναού, του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην περιοχή του Καρέα, την τιμία κάρα του Αγίου Παρθενίου, επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού. Κατά την υποδοχή της τιμίας Κάρας του προστάτου των καρκινοπαθών Αγίου Παρθενίου, ανεπέμφθη ευχαριστήριος δέηση και τοποθετήθηκε στο μέσο του ιερού ναού για ασπασμό από τους πιστούς. Η τιμία κάρα του Αγίου Παρθενίου η οποία εκομίσθη από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Μακρυμάλλης, Ψαχνών, Ευβοίας, το απόγευμα της Παρασκευής όπως προαναφέρθηκε θα παραμείνει στον ναό έως την Τρίτη 6 Νοεμβρίου προς πνευματική οικοδομή των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων