31/01/2019 31/01/2019 Κατά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6.15 μ.μ. στην αίθουσα ομιλιών τού Κέντρου Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» (οδός Πολυχρονιάδου 8, Αίγιο) και στο πλαίσιο των καθιερωμένων εσπερινών ομιλιών, θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Δορμπαράκης με θέμα «Όλους σαν ένα… Η πνευματική παρακαταθήκη τού Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου». Μετά το πέρας της ομιλίας,...
31 Ιανουαρίου, 2019 - 17:00

«Όλους σαν ένα… Η πνευματική παρακαταθήκη τού Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου»

Διαδώστε:
«Όλους σαν ένα… Η πνευματική παρακαταθήκη τού Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου»

Κατά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6.15 μ.μ. στην αίθουσα ομιλιών τού Κέντρου Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» (οδός Πολυχρονιάδου 8, Αίγιο) και στο πλαίσιο των καθιερωμένων εσπερινών ομιλιών, θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Δορμπαράκης με θέμα «Όλους σαν ένα… Η πνευματική παρακαταθήκη τού Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου».

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, θα βραβεύσει τους θαρραλέους κολυμβητές, οι οποίοι την εορτή των Θεοφανείων, αψηφώντας τα παγωμένα νερά του Κορινθιακού, βούτηξαν προκειμένου να λάβουν διά τού Σταυρού την ευλογία τού Βαπτισθέντος Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων