09/06/2020 09/06/2020 Την Δευτέρα 15 Ιουνίου, τη μέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Οσίου Πατρός Ιερωνύμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εορτάζει τα ονομαστήριά του. Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 19:00 ενώ το πρωί της Δευτέρας 15...
09 Ιουνίου, 2020 - 12:16

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Διαδώστε:
Ονομαστήρια Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου, τη μέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Οσίου Πατρός Ιερωνύμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εορτάζει τα ονομαστήριά του.

Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 19:00 ενώ το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουνίου, από τις 7 το πρωί έως τις 10:30 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές των εκπροσώπων των Αρχών, του Ιερού Κλήρου και του λαού στο Επισκοπείο στην αίθουσα του Θρόνου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6 έως τις 8:30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων