Ι.Μ. Καρυστίας και Σκύρου
11 Ιουνίου, 2023

Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Ιερά Μητροπολη Καρυστίας και Σκυρου

Διαδώστε:

Κατά την μνήμη των Αγίων Πάντων ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, στα πλαίσια των πολλών ποιμαντικών επισκέψεών του, μετέβη στην επαρχία της Καρύστου, στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας της ενορίας των Καλυβίων.  Εκεί ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Συλλειτούργησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καρύστου Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Παρίσης, ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Βλάχος εφημέριος του ιερού ναού, και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ο οποίος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην σημερινή εορτή της μνήμης των Αγίων Πάντων.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ τέλεσε το 40ήμερο μνημόσυνο του κεκοιμημένου ευσεβούς ενορίτου και διατελέσαντος εκκλησιαστικού συμβούλου της ενορίας κ. Παναγιώτου Ραβιόλου πατρός του Δημάρχου Καρύστου κ. Ελευθερίου Ραβιόλου.

Στην Θεία Ευχαριστία παρέστησαν ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ελευθέριος Ραβιόλος, Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας κ. Απόστολος Κουφός, ο πρόεδρος Τοπικης Κοινότητος Καλυβίων κ. Δημήτριος Σταμπέλος, και πολλοί πιστοί απο την ευρύτερη περιοχή της Καρύστου.

   

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης

Διαδώστε: