25/10/2023 25/10/2023 Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και εν όψει της επικείμενης εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στο φερώνυμο ιερό ναό του χωρίου Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου, γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου έλαβε χώρα η υποδοχή του ιερού λειψάνου του τιμωμένου Αγίου το οποίο κόμισε με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 14:23

Προεόρτιος Αγρυπνία Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Διαδώστε:
Προεόρτιος Αγρυπνία Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και εν όψει της επικείμενης εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στο φερώνυμο ιερό ναό του χωρίου Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου, γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου έλαβε χώρα η υποδοχή του ιερού λειψάνου του τιμωμένου Αγίου το οποίο κόμισε με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ Αρχιμ Νικόδημος Πόγκας ο οποίος προεξήρχε στην συνέχεια στην προεόρτιο αγρυπνία με την συμμετοχή ιερέων και του Πρωτοπρ Ευάγγελου Βογιατζή εφημερίου του ιερού ναού.

Τους ύμνους στην αγρυπνία απέδωσαν οι Ιεροψάλτες Δημήτριος Πετρογιάννης ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας και ο Αναγνώστης Αναστάσιος Ρέτσας ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων.

Φωτογραφίες Γεώργιος Οντάμπασης. Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων