14/07/2023 14/07/2023 Σε κλίμα πανηγυρικό και εόρτιο η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου εξ αφορμής των ονομαστηρίων του οικείου ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου. Επίκεντρο του εορτασμού είναι ο ιστορικός μητροπολιτικός ναός του αγ. Νικολάου Πολυγύρου. Στον πανηγυρικού εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Αθηναγόρας και συμπροσευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες...
14 Ιουλίου, 2023 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 8:35

Ο Εσπερινός των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου

Σε κλίμα πανηγυρικό και εόρτιο η Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου εξ αφορμής των ονομαστηρίων του οικείου ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου.

Επίκεντρο του εορτασμού είναι ο ιστορικός μητροπολιτικός ναός του αγ. Νικολάου Πολυγύρου. Στον πανηγυρικού εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Αθηναγόρας και συμπροσευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βρυούλων κ. Παντελεήμων, ο Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. Τιμόθεος, και ο Κασσανδρείας κ. Νικόδημος.

Παρευρέθηκαν πολλοί ιερείς του τόπου και ο ευσεβής λαός για να ευχηθεί στον πνευματικό του πατέρα.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις κορυφώνονται σήμερα με το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων