19/06/2024 19/06/2024 Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 το πρωι, επισκέφτηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο στο Ιερό Επισκοπείο, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Πρόξενο στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας και τον ξενάγησε στον χώρο του Ιερού Επισκοπείου, των διοικητικών Γραφείων της Μητροπόλεως και στο μνημείο του θρυλικού...
19 Ιουνίου, 2024 - 13:36

Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Καστορίας

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 το πρωι, επισκέφτηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο στο Ιερό Επισκοπείο, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Πρόξενο στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας και τον ξενάγησε στον χώρο του Ιερού Επισκοπείου, των διοικητικών Γραφείων της Μητροπόλεως και στο μνημείο του θρυλικού Μητροπολίτου Γερμανού Καραβαγγέλη.

Ο πρόξενος της Κύπρου και ο Σεβασμιώτατος είχαν συζήτηση για διάφορα θέματα της Επαρχίας και ιστορικά θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό. Τέλος, προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων