05/11/2022 05/11/2022 Ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες επίσκεψη στη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως στον νέο κτίριο του Κέντρου Νεότητας. Εκεί συνομίλησε με τους μαθητές της σχολής. Είδε έργα τους, ενημερώθηκε για την πρόοδό τους και συζήτησε με τον δάσκαλο της σχολής π. Γεώργιο Χουζούρη για την κατάσταση και τις ανάγκες της...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 17:37

Επίσκεψη του Καστορίας Καλλινίκου στη Σχολή Αγιογραφίας της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Καστορίας Καλλινίκου στη Σχολή Αγιογραφίας της Μητρόπολης

Ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες επίσκεψη στη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως στον νέο κτίριο του Κέντρου Νεότητας.

Εκεί συνομίλησε με τους μαθητές της σχολής. Είδε έργα τους, ενημερώθηκε για την πρόοδό τους και συζήτησε με τον δάσκαλο της σχολής π. Γεώργιο Χουζούρη για την κατάσταση και τις ανάγκες της Σχολής.

Νωρίτερα, μετέβη στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων για να πραγματοποιήσει την σύναξη Νέων «Προς τους Νέους» αναλύοντας ένα κείμενο  του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου για την καρδιά, ως κέντρο φυσικό, παραφυσικό και υπερφυσικό του ανθρώπου.


Στους Μανιάκους απεύθυνε την ομιλία του «Αγαπητά μου παιδιά» απαντώντας σε ερωτήσεις μικρών και μεγάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων