01/02/2020 01/02/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας γνωρίζει στο ευσεβές πλήρωμά της με ιδιαίτερη χαρά και βαθειά συγκίνηση πώς, έπειτα από την επίσημη αναγραφή από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας του Αγίου Ιερομάρτυρα Βασιλείου που μαρτύρησε στο Χιλιόδενδρο το 1902, θα τελεστεί Πανηγυρική Αγρυπνία στις 7 Φεβρουαρίου 2020 το βράδυ, στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2020 - 17:01

H Kαστοριά τιμά τον Νεομάρτυρά της

Διαδώστε:
H Kαστοριά τιμά τον Νεομάρτυρά της

Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας γνωρίζει στο ευσεβές πλήρωμά της με ιδιαίτερη χαρά και βαθειά συγκίνηση πώς, έπειτα από την επίσημη αναγραφή από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας του Αγίου Ιερομάρτυρα Βασιλείου που μαρτύρησε στο Χιλιόδενδρο το 1902, θα τελεστεί Πανηγυρική Αγρυπνία στις 7 Φεβρουαρίου 2020 το βράδυ, στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου Χιλιοδένδρου.

Η Αγρυπνία τελείται με την ευκαιρία της τοποθετήσεως των Ιερών Λειψάνων του συντοπίτου μας Αγίου σε ευμεγέθη λάρνακα.

Η Αγρυπνία θα αρχίσει στις 20:00 και θα ολοκληρωθεί στις 01:00 το βράδυ.

Χρέος όλων είναι να αποδοθούν τιμές στον νέο αυτό αθλητή της πίστεώς μας που, σε χρόνια δύσκολα, έδωσε την μαρτυρία και την ομολογία της ορθοδόξου πίστεως, αλλά και το αίμα του, σώζοντας τον τόπο μας από τον βίαιο εξισλαμισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων