16/02/2023 16/02/2023 Για ακόμα μία φορά, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας διά του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της, είναι κοντά στον πάσχοντα άνθρωπο και κατ΄ εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας και κλινοσκεπάσματα, για τους σεισμόπληκτους αδερφούς μας στην Τουρκία και την Συρία. Με την σημαντική βοήθεια των ευλαβών ενοριτών της Μητροπολιτικής Περιφέρειας...
16 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 21:45

Η Μητρόπολη Καστορίας κοντά στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας (VIDEO)

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Καστορίας κοντά στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας (VIDEO)

Για ακόμα μία φορά, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας διά του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της, είναι κοντά στον πάσχοντα άνθρωπο και κατ΄ εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας και κλινοσκεπάσματα, για τους σεισμόπληκτους αδερφούς μας στην Τουρκία και την Συρία.

Με την σημαντική βοήθεια των ευλαβών ενοριτών της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Καστοριάς, συγκεντρώθηκαν 11 παλέτες με τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», μέσω της οποίας θα διανεμηθούν στις δοκιμαζόμενες χώρες της Τουρκίας και της Συρίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος ηγείται όλης αυτής της προσπάθειας υπογραμμίζοντας, πως εκφράζει τον θαυμασμό και τον έπαινο προς τον Καστοριανό και γενικότερα προς τον Ελληνικό λαό, που χωρίς να κάνει διακρίσεις, βλέπει όλους τους λαούς ως αδέρφια του και είναι αντίθετος μόνο με τις επιθετικές και ρατσιστικές πολιτικές.

Ευχαρίστησε επίσης, όλους του ενορίτες και τις Ενορίες της Μητρόπολης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, π. Ελευθέριο Συτιλίδη, και του εθελοντές του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορα Καστοριάς, που βοήθησαν να συσκευαστούν και να ελεγχθούν όλα τα τρόφιμα, που συγκεντρώθηκαν από τις Ενορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων