25/02/2022 25/02/2022 Η ακολουθία του Eσπερινού και της Παννυχίδας του Ψυχοσάββατου τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καστοριάς. Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.  Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει Αρχιερατικό Τρισάγιο για τις ψυχές των κεκοιμημένων αδελφών μας....
25 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2022 - 20:30

Η Παννυχίδα του Ψυχοσάββατου στην Καστοριά

Διαδώστε:
Η Παννυχίδα του Ψυχοσάββατου στην Καστοριά

Η ακολουθία του Eσπερινού και της Παννυχίδας του Ψυχοσάββατου τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καστοριάς.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.  Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει Αρχιερατικό Τρισάγιο για τις ψυχές των κεκοιμημένων αδελφών μας.

Στις 12:00 π.μ ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος θα τελέσει Τρισάγιο των προκατόχους του Αρχιερείς στον χώρο όπισθεν του Μητροπολιτικού Ναού.

Πηγή φωτογραφίας: ekriti

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων