10/11/2023 10/11/2023 Τον πολιούχο και ελευθερωτή της Καστοριάς, θα εορτάσει και εφέτος η Τοπική Εκκλησία της Καστοριάς σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 : ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΖΕΜΒΙΚΗ (ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ) Ώρα 6:00 μ.μ. – Μέγας Πολυαχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβαμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ....
10 Νοεμβρίου, 2023 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 20:03

Πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου της Καστοριάς Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου της Καστοριάς Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά

Τον πολιούχο και ελευθερωτή της Καστοριάς, θα εορτάσει και εφέτος η Τοπική Εκκλησία της Καστοριάς σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 : ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΖΕΜΒΙΚΗ (ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ)

Ώρα 6:00 μ.μ. – Μέγας Πολυαχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβαμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ και Καστορίας κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ.

*

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023: ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΖΕΜΒΙΚΗ (ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ)

Ώρα 7:00 π.μ. – Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ και συλλειτουργούντων, του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και του Ποιμενάρχου κ.ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

Ώρα 10:30 π.μ. – Ιερά Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Θαυματουργού προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.
ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ

Ώρα 11:00 π.μ. – Επίσημη Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της Καστοριάς

Ώρα 5:00 μ.μ – Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

Ώρα 5:45 μ.μ – Ιερά Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Θαυματουργού προς το Ιερό Παρεκκλήσιο Παναγίας Μοζεμβίκης (Αγίου Μηνά), όπου εκεί θα τελεσθεί η Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων