04/08/2024 04/08/2024 Συγχαρητήριο μήνυμα απηύθυνε ο Καστορίας Καλλίνικος στις Ολυμπιονίκες κωπηλάτριες Ζωή Φίτσιου και Ευαγγελία Αναστασιάδου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.   Παρακάτω το μήνυμα του Σεβασιωτάτου:   Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία των αθλητριών της Καστοριάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και συγκεκριμένα της Ζωής Φίτσιου και...
04 Αυγούστου, 2024 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2024 - 11:01

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Καστορίας στις Ολυμπιονίκες της Καστοριάς

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Καστορίας στις Ολυμπιονίκες της Καστοριάς

Συγχαρητήριο μήνυμα απηύθυνε ο Καστορίας Καλλίνικος στις Ολυμπιονίκες κωπηλάτριες Ζωή Φίτσιου και Ευαγγελία Αναστασιάδου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 

Παρακάτω το μήνυμα του Σεβασιωτάτου:

 

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία των αθλητριών της Καστοριάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και συγκεκριμένα της Ζωής Φίτσιου και της Ευαγγελίας Αναστασιάδου.

Επιτυχία και νίκη είναι τόσο η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και η κατάκτηση μεταλλίων σε αυτούς.

Τιμούμε τους μεγάλους κόπους και τις θυσίες τους για να φθάσουν στην Ολυμπιάδα.

Δεν ξεχνάμε ότι, αν και η Καστοριά και το Μαυροχώρι είναι δύο ελάχιστες, σχεδόν αόρατες, τελείες πάνω στον παγκόσμιο χάρτη, ωστόσο μας προσέ­φεραν τις κορυφαίες αυτές αθλήτριες, που μας χαροποίησαν.

Η Ιερά Μητρόπολή μας, μαζί με όλη την τοπική κοινωνία, τις ευχαριστεί και τις συγχαίρει για την προσπάθειά τους και για το ήθος τους και θα τις τιμήσει ιδιαιτέρως, δεδομένης ευκαιρίας.

Και βεβαίως θα είμαστε παρόντες στο «γκρέμισμα των τειχών της πόλης» για την υποδοχή τους.

Εύχομαι στις αθλήτριές μας να έχουν την ευλογία του Θεού σε όλη τους την ζωή.

Με θερμές ευχές

† Ο Καστορίας Καλλίνικος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων