13/12/2023 13/12/2023 Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κερκύρας, το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος (χρυσός σταυρός μετά αστέρος), απονεμήθηκε χθες στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, στο γεύμα που παρέθεσε η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας για τον εορτασμό του πολιούχου και προστάτη του νησιού, Άγιο Σπυρίδωνα.  Ο κ. Δένδιας εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 11:33

Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κερκύρας απονεμήθηκε στον Νίκο Δένδια

Διαδώστε:
Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κερκύρας απονεμήθηκε στον Νίκο Δένδια

Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κερκύρας, το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος (χρυσός σταυρός μετά αστέρος), απονεμήθηκε χθες στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, στο γεύμα που παρέθεσε η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας για τον εορτασμό του πολιούχου και προστάτη του νησιού, Άγιο Σπυρίδωνα. 

Ο κ. Δένδιας εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τον εορτασμό του πολιούχου της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κέρκυρας, στην οποία διετέλεσε και Βουλευτής.

Ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως, κ. Κωνσταντίνος Θύμης, Θεολόγος – Ιστορικός, ανέγνωσε την απόφαση της Ιεράς Μητροπόλεως για την απονομή της ανώτατης τιμητικής διάκρισης στον κ. Δένδια.

Μαζί με την τιμητική διάκριση, ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος προσέφερε στον  Υπουργό και μια εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα. Ο κ. Δένδιας, συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κερκύρας για την τιμή, την αγάπη και την φιλία που τους συνδέει επί 22 έτη και ζήτησε την πνευματική στήριξη στην διακονία του στην πολιτική.

Διαβάστε επίσης: 

 Ο Άγιος Σπυρίδωνας επιβεβαιώνει την άρρηκτη σχέση του Έθνους με την Ορθόδοξη πίστη – Οι αναφορές Σύρου και Κερκύρας στον Νίκο Δένδια

Νίκος Δένδιας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Σπυρίδωνος Κερκύρας: “Να συνεργαστούμε όλοι μαζί για ένα κοινό ασφαλές μέλλον”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων