27/06/2024 27/06/2024 Με μία πολύ όμορφη και χαρούμενη γιορτή υποδέχτηκε το καλοκαίρι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ελένη Μπέλλου» της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας. Τα παιδιά, με την ευθύνη της διευθύντριας κ. Βασιλικής Όμπαλη και των παιδαγωγών του σταθμού παρουσίασαν μία παράσταση με τίτλο «Αν όλα τα παιδιά της γης», ενθουσιάζοντας τους γονείς που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος...
27 Ιουνίου, 2024 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 9:38

Η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεως Κερκύρας

Διαδώστε:
Η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεως Κερκύρας

Με μία πολύ όμορφη και χαρούμενη γιορτή υποδέχτηκε το καλοκαίρι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ελένη Μπέλλου» της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.

Τα παιδιά, με την ευθύνη της διευθύντριας κ. Βασιλικής Όμπαλη και των παιδαγωγών του σταθμού παρουσίασαν μία παράσταση με τίτλο «Αν όλα τα παιδιά της γης», ενθουσιάζοντας τους γονείς που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ», με μηνύματα αγάπης, συνύπαρξης και πίστης στον Θεό που εικονίζεται σε κάθε άνθρωπο.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο οποίος συνεχάρη τη διευθύντρια, τις παιδαγωγούς και τα παιδιά και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη στην τοπική Εκκλησία μεταφέροντας την πατρική αγάπη και τις ευχές του Μητροπολίτη κ. Νεκταρίου και υπενθυμίζοντας την μεγάλη αλήθεια: «αγαπούμε γιατί πιστεύουμε στον Χριστό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων