08/08/2024 08/08/2024 Η Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού εορτάστηκε με λαμπρότητα στην Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος.   Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά, συμπαραστατούμενος υπό του...
08 Αυγούστου, 2024 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2024 - 15:51

Εορτή της Μεταμορφώσεως στην Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Εορτή της Μεταμορφώσεως στην Μητρόπολη Κηφισίας

Η Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού εορτάστηκε με λαμπρότητα στην Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος.

 

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Κωνσταντίνου Χαραλαμποπούλου, των Αρχιερατικών Επιτρόπων Κηφισιάς, Εκάλης – Νέας Ερυθραίας και Λυκοβρύσεως – Πεύκης καθώς και ιερέων όμορων ενοριών και του διακόνου του.

Προ της Απολύσεως πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος ανφέρθηκε στο θεολογικό νόημα της εορτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων