31/08/2024 31/08/2024 Στο επ’ ονόματι της Αγίας Ζώνης, Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος στα Δικαστικά Σχοινιά Μαραθώνος, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, το εσπέρας της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2024, στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού επί τη εορτή της Καταθέσεως της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου...
31 Αυγούστου, 2024 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2024 - 17:32

Πανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίας Ζώνης Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Δικαστικά Μαραθώνος

Διαδώστε:
Πανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίας Ζώνης Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Δικαστικά Μαραθώνος

Στο επ’ ονόματι της Αγίας Ζώνης, Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος στα Δικαστικά Σχοινιά Μαραθώνος, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, το εσπέρας της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2024, στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού επί τη εορτή της Καταθέσεως της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου Λυκοβρύσεως – Πεύκης Αρχιμ. π. Ευστρατίου Δελατόλα και ιερέων της Μητροπόλεως.

 

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Ευστράτιος αναφερόμενος στο ιστορικό της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος είναι εγγεγραμμένοι οι πλείστοι των Ιερομονάχων της Μητροπόλεώς μας, με καθηγούμενο τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Ιωάννη Κοκκάκη, Ιατρό-Ακτινολόγο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων