28/06/2024 29/06/2024 Από το Ιερό Προσκύνημα Γενεσίου, Τιμίου Προδρόμου (Ντάμιαλης) ανακοινώνεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, 2 Ιουλίου 2024, και ώρα 19:00-20:00 στο Ιερό Προσκύνημα θα τελεστεί Ιερά Παράκληση του Τιμίου Προδρόμου, καθώς η Τρίτη κάθε εβδομάδος είναι αφιερωμένη στον «μείζονα» των Προφητών, τον Τίμιο Πρόδρομο. Το Ιερό Προσκύνημα Γενεσίου, Τιμίου Προδρόμου (Ντάμιαλης) καλεί τον φιλάγιο λαό...
28 Ιουνίου, 2024 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2024 - 5:07

Ανακοίνωση Ιεράς Παράκλησης στο Προσκύνημα του Τιμίου Προδρόμου (Ντάμιαλης)

Διαδώστε:
Ανακοίνωση Ιεράς Παράκλησης στο Προσκύνημα του Τιμίου Προδρόμου (Ντάμιαλης)

Από το Ιερό Προσκύνημα Γενεσίου, Τιμίου Προδρόμου (Ντάμιαλης) ανακοινώνεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, 2 Ιουλίου 2024, και ώρα 19:00-20:00 στο Ιερό Προσκύνημα θα τελεστεί Ιερά Παράκληση του Τιμίου Προδρόμου, καθώς η Τρίτη κάθε εβδομάδος είναι αφιερωμένη στον «μείζονα» των Προφητών, τον Τίμιο Πρόδρομο.

Το Ιερό Προσκύνημα Γενεσίου, Τιμίου Προδρόμου (Ντάμιαλης) καλεί τον φιλάγιο λαό του Θεού όπως μετέχει της Ιεράς Παρακλήσεως, υψώνοντας χείρας ικέτιδας στον κορυφαίο των Προφητών, ο Οποίος έχει πολύ και μεγάλη παρρησία ενώπιον του Θρόνου του Θεού.

Η Ιερά Παράκληση του Τιμίου Προδρόμου θα τελείται κάθε Τρίτη απόγευμα στο Ιερό Προσκύνημα Του, ως επίσης και Θεία Λειτουργία κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων