03/04/2023 03/04/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου διοργανώνει, την προσεχή Παρασκευή στις 19:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό (Ευγγελισμός της Θεοτόκου), εκδήλωση για την Μεγάλη Εβδομάδα. Ύμνους και Ψαλτοτράγουδα της Μεγάλης Εβδομάδας θα αποδώσουν ο χορός Ιεροψαλτών και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, υπό την διεύθυνση του Χοράρχη κ. Γεωργίου Χαχλάκη. Σχόλια:...
03 Απριλίου, 2023 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 14:07

Εκδήλωση για την Μεγάλη Εβδομάδα «Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον Πάθος…»

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Μεγάλη Εβδομάδα «Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον Πάθος…»

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου διοργανώνει, την προσεχή Παρασκευή στις 19:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό (Ευγγελισμός της Θεοτόκου), εκδήλωση για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ύμνους και Ψαλτοτράγουδα της Μεγάλης Εβδομάδας θα αποδώσουν ο χορός Ιεροψαλτών και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, υπό την διεύθυνση του Χοράρχη κ. Γεωργίου Χαχλάκη. Σχόλια: ο Παν. Αρχανδρίτης π. Αγαθάγγελος Κουμαρτζάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων