26/06/2024 26/06/2024 Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος εκπαιδευομένων, παιδιών, νέων και ενηλίκων, λειτούργησαν, καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, οι πολλές και ποικίλλες δομές και δράσεις του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Ανάμεσα στο πλήθος των δράσεων του και το Εργαστήρι Πληροφορικής, το οποίο παρέχει πιστοποιημένα διπλώματα, η Εκπαιδευτική Ρομποτική και η Ακαδημία...
26 Ιουνίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024 - 22:01

Επιτυχής η Εκπαιδευτική χρονιά στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Επιτυχής η Εκπαιδευτική χρονιά στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος εκπαιδευομένων, παιδιών, νέων και ενηλίκων, λειτούργησαν, καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, οι πολλές και ποικίλλες δομές και δράσεις του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Ανάμεσα στο πλήθος των δράσεων του και το Εργαστήρι Πληροφορικής, το οποίο παρέχει πιστοποιημένα διπλώματα, η Εκπαιδευτική Ρομποτική και η Ακαδημία Σκακιού. Περισσότεροι από 100 παιδιά, έφηβοι και ενήλικες μετείχαν των δράσεων αυτών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν επιτυχώς για την φετινή εκπαιδευτική περίοδο. Ενδεικτικό της ποιότητας του έργου των, το γεγονός ότι ικανό μέρος από το μαθητικό δυναμικό των ανωτέρω δράσεων έλαβε μέρος σε διαγωνισμούς και αγώνες, με αρκετούς από τους μετέχοντες να αποκτήσουν σχετικές βεβαώσεις, αναγνωρισμένες από το κράτος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Τσατσαρωνάκειου, δήλωσε:

«Χαιρόμαστε την πρόοδο και την εξέλιξη ανθρώπων του τόπου μας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, που μετέχουν στο πλήθος των εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών, κ.α. δραστηριοτήτων του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Κοιτίδα πολιτισμού το Τσατσαρωνάκειο, δίδει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, να βελτιώσουν την κριτική σκέψη, να οξύνουν τις ικανότητες τους στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων, αναπτύσοντας και νέες δεξιότητες, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των έμπειρων και πιστοποιημένων Εκπαιδευτικών μας.

Τις ημέρες αυτές ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η εκπαιδευτική χρονιά για το Εργαστήρι Πληροφορικής, την Εκπαιδευτική Ρομποτική και την Ακαδημία Σκακιού, όπου μετείχαν περισσότεροι από 100 παιδιά, έφηβοι και ενήλικες, αρκετοί από τους οποίους είχαν ευκαιρίες επιτυχούς συμμετοχής σε διαγωνισμούς, αποκτώντας όχι μόνο προσόντα, αλλά κυρίως, εμπειρίες ζωής. Ευχαριστούμε τους έμπειρους Εκπαιδευτικούς των Τμημάτων αυτών κα Δέσποινα Αξυπολύτου και κ.Γεώργιο Μυλωνάκη, ως και όλους τους Εκπαιδευτικούς και Εθελοντές του πλήθους των δραστηριοτήτων του Πολύκεντρου (Ωδείο, Κοινωνικά Φροντιστήρια, Χορωδίες, Σχολές Αγιογραφίας, Χειροτεχνίας, Θεατρικό Εργαστήρι, κ.α.), δομές και δράσεις, πολλές από τις οποίες θα συνεχίσουν την λειτουργία τους κατά την περίοδο του θέρους, όπως το Ωδείο, οι Χορωδίες, κ.α. και μετέχουν, σε εβδομαδιαία βάση, περισσότεροι από 350 νέοι, έφηβοι και ενήλικες. Με χαρά σας περιμένουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ως και όσους άλλους επιθυμούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, σε όποια δραστηριότητα του Ωδείου σας εκφράζει», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων