03/09/2024 03/09/2024 Πλημμύρισε η πλατεία «Τζανακάκη» από φιλόμουσο ακροατήριο που, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, σιγοτραγούδησε με την Έντεχνη Χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως, χορωδιακές διασκευές έργων του Σταύρου Ξαρχάκου ως επίσης και Λαϊκό-Έντεχνο Πρόγραμμα από την ορχήστρα, υπό του διεύθυνση του Μουσικού Νίκου Μαργαριτάκη, ο οποίος έχει και την ευθύνη...
03 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024 - 17:16

Επιτυχής η έντεχνη λαϊκή βραδιά του Ωδείου της Μητροπόλεως Κισάμου

Διαδώστε:
Επιτυχής η έντεχνη λαϊκή βραδιά του Ωδείου της Μητροπόλεως Κισάμου

Πλημμύρισε η πλατεία «Τζανακάκη» από φιλόμουσο ακροατήριο που, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, σιγοτραγούδησε με την Έντεχνη Χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως, χορωδιακές διασκευές έργων του Σταύρου Ξαρχάκου ως επίσης και Λαϊκό-Έντεχνο Πρόγραμμα από την ορχήστρα, υπό του διεύθυνση του Μουσικού Νίκου Μαργαριτάκη, ο οποίος έχει και την ευθύνη της έντεχνης χορωδίας του Ωδείου της Μητροπόλεως, με την συμμετοχή εκλεκτών μουσικών.

 

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο εκπροσώπησε ο Αρχιδιάκονος π. Ιωάννης Τζωρτζάκης, ο οποίος κατόπιν αποφάσεως του οικείου Επισκόπου, αναλαμβάνει από την αρχομένη εκπαιδευτική περίοδο του Σεπτεμβρίου χρέη Διευθυντή του Ωδείου και του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου.

Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, π. Ιωάννης, μετέφερε τον χαιρετισμό του Επισκόπου, ευχαριστώντας τους συντελεστές της βραδιάς: τους χορωδούς, τον χοράρχη κ. Νίκο Μαργαριτάκη ως και τους εκλεκτούς μουσικούς, σημειώνοντας πως «η μουσική είναι πολιτισμός», καλωσορίζοντας και καλώντας το πολυπληθές ακροατήριο ως και κάθε ενδιαφερόμενο, όπως την νέα αυτή περίοδο έναρξης μαθημάτων τόσο του Ωδείου, όσο και των πολλών και ποικίλλων δράσεων του Τσατσαρωνάκειου, σύμφωνα με όσα θα ανακοινωθούν σύντομα, αγκαλιάσουν και μετέχουν σε αυτές.

Τα έξοδα της βραδιάς (ηχητικά, φώτα, μουσικοί, κ.α.) καλύφθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Σελίνου και Κισάμου, προσφορά και συνεισφορά στον πολιτισμό και τους ανθρώπους του τόπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων