24/07/2023 24/07/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου προσκαλεί στην παρουσίαση ειδικού Τόμου, αφιερωμένου εις τον μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 19:30, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Ο Τόμος, τον οποίο επιμελήθηκε ο Πρωτοψάλτης και Γραμματέας της Μητρόπολης κ. Αντώνιος Βακάκης, περιλαμβάνει ανέκδοτες (απομαγνητοφωνημένες) ομιλίες – κείμενα του μεγάλου Ιεράρχου κυρού...
24 Ιουλίου, 2023 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2023 - 12:16

Παρουσίαση Τόμου αφιερωμένου στον αοίδιμο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο

Διαδώστε:
Παρουσίαση Τόμου αφιερωμένου στον αοίδιμο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου προσκαλεί στην παρουσίαση ειδικού Τόμου, αφιερωμένου εις τον μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 19:30, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Ο Τόμος, τον οποίο επιμελήθηκε ο Πρωτοψάλτης και Γραμματέας της Μητρόπολης κ. Αντώνιος Βακάκης, περιλαμβάνει ανέκδοτες (απομαγνητοφωνημένες) ομιλίες – κείμενα του μεγάλου Ιεράρχου κυρού Ειρηναίου από διάφορα εκκλησιαστικά και άλλα γεγονότα της Αρχιερατικής του ζωής και πορείας. Πολύτιμη παρακαταθήκη, πνευματικές και ωφέλιμες συμβουλές για όλους.

Κληρικούς και Λαϊκούς. Κεντρικός ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Ομιλεί, επίσης, ο επιμελητής του Τόμου κ. Βακάκης. Στη διάρκεια της παρουσίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το εσπέρας της Τετάρτης, 2 Αυγούστου και ώρα 7.30μ.μ. στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, θα προβληθούν ολιγόλεπτα βίντεο και θα ακουστούν σύντομα αποσπάσματα ομιλιών του τιμωμένου Ιεράρχου.

Προ της εκδήλωσης και ώρα 6.30μ.μ. εις την παρακείμενη Ιερά Πατριαρχική Μονή Γωνιάς, θα τελεστεί η Ιερά Παράκλησις της Παναγίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων