22/08/2023 22/08/2023 Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Αμπχαζίας κ. Anzor Margiani, ο κ. David Facacia Υπουργός Αναγκαστικών Προσώπων της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Αμπχαζίας και η κ. Salome Dolidze Διευθύντρια της Υπηρεσίας Εκτοπισμένων Ατόμων από την Αμπχαζία πραγματοποίησαν επίσκεψη στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Η αντιπροσωπεία της Αμπχαζίας εξέφρασε τη χαρά της και...
22 Αυγούστου, 2023 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 22:45

Αντιπροσωπεία από την Αμπχαζία στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία από την Αμπχαζία στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Αμπχαζίας κ. Anzor Margiani, ο κ. David Facacia Υπουργός Αναγκαστικών Προσώπων της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Αμπχαζίας και η κ. Salome Dolidze Διευθύντρια της Υπηρεσίας Εκτοπισμένων Ατόμων από την Αμπχαζία πραγματοποίησαν επίσκεψη στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Η αντιπροσωπεία της Αμπχαζίας εξέφρασε τη χαρά της και ευχαριστίες για τα 30 περίπου παιδιά που φιλοξενήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από την Ιερά Μητρόπολη, υπό τον συντονισμό του Παν/του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα.

 

Ο Σεβασμιώτατος που τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντηθεί και με τα παιδιά της αποστολής προσφέροντας τους και αναμνηστικά δώρα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκπροσώπους της κυβέρνησης της Αμπχαζίας και εξέφρασε ότι η Μητρόπολη με χαρά θα δίνει το παρών και σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρώτος Αναπληρωτής Υπουργός Εκτοπισθέντων από την Αυτόνομη Δημοκρατία της Αμπχαζίας Guram Misabishvili και ο Πρωτοδιακόνος Mirian Skhirtladze καθώς και ο Γενικός Αρχ. Επίτροπος της Μητροπόλεως μ Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεώργιος Περάκης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων