07/08/2023 07/08/2023 Πανηγύρισε με μεγαλοπρέπεια ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ξηροστέρνι Αποκορώνου, με τους ευσεβείς πιστούς να προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της Θείας Μεταμορφώσεως και να προσευχηθούν στον Κύριο. Της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως μας. Παρακολουθήστε το σχετικό...
07 Αυγούστου, 2023 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2023 - 19:50

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Πανηγύρισε με μεγαλοπρέπεια ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ξηροστέρνι Αποκορώνου, με τους ευσεβείς πιστούς να προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της Θείας Μεταμορφώσεως και να προσευχηθούν στον Κύριο.

Της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως μας.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

  

Παραμονή της εορτής

Παραμονή της εορτής, Παρασκευή 5 Αυγούστου, τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στο Μετόχι της Μεταμορφώσεως της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, συμπροσευχουμένων Κληρικών της Μητροπόλεως, της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Γερόντισσας Θεοφόρας μετά της Αδελφότητος και πλήθος κόσμου.

Πηγή: imka.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων