28/05/2024 28/05/2024 Η ημερίδα με θέμα «Ο Καρκίνος του Μαστού Σήμερα» που συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, την Κλινική Ίασις (Γαβριλάκη) και την Περιφέρεια Κρήτης και είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί στις 05 Ιουνίου 2024 στις 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου (Αντωνίου Γιάνναρη 2)....
28 Μαΐου, 2024 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 19:53

Ημερίδα Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας με θέμα «Ο Καρκίνος του Μαστού Σήμερα»

Διαδώστε:
Ημερίδα Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας με θέμα «Ο Καρκίνος του Μαστού Σήμερα»

Η ημερίδα με θέμα «Ο Καρκίνος του Μαστού Σήμερα» που συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, την Κλινική Ίασις (Γαβριλάκη) και την Περιφέρεια Κρήτης και είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί στις 05 Ιουνίου 2024 στις 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου (Αντωνίου Γιάνναρη 2).

Η ημερίδα αποτελεί κορυφαία επιστημονική εκδήλωση. Στόχος της ημερίδας είναι να προβληθούν τα νεότερα δεδομένα στην θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Η επίσημη έναρξη της Ημερίδας θα ξεκινήσει με την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων η Δρ. Παρασκευή Ορφανουδάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων