17/10/2023 17/10/2023 Με τον Αγιασμό που τέλεσε χθες ο Πρωτοσύγκελλος και συντονιστής της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και νέων Γονέων της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ξεκίνησε και πάλι η σχολή Συμβουλευτικής και νέων Γονέων της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χανίων. Συμπροσευχήθηκαν οι συνεργάτες Πρωτ....
17 Οκτωβρίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2023 - 16:04

Ξεκίνησε και πάλι τις εργασίες της η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων της Μητρόπολης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ξεκίνησε και πάλι τις εργασίες της η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων της Μητρόπολης Κυδωνίας

Με τον Αγιασμό που τέλεσε χθες ο Πρωτοσύγκελλος και συντονιστής της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και νέων Γονέων της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ξεκίνησε και πάλι η σχολή Συμβουλευτικής και νέων Γονέων της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χανίων.

Συμπροσευχήθηκαν οι συνεργάτες Πρωτ. π. Βασίλειος Φραγκιαδάκης και Πρωτ. Βασίλειος Γκάτσης, π. Αλέξανδρος Ξηρουχάκη και Ζαχαρίας Καραταράκης.

Μεταφέροντας, με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, καλωσόρισε τον κόσμο ο Πρωτοσύγκελλος μας δίνοντας την ευχή για καρποφόρες συναντήσεις.

Οι συναντήσεις της σχολής γονέων αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πώς μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.

Πρώτη ομιλήτρια ήταν η κ. Κική Τζωρτζακάκη η οποία ανέπτυξε το θέμα: “Μίλα, μην καταπίνεις”.

 

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων