03/05/2024 03/05/2024 Ενόψει των εορτών του Αγίου Πάσχα, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, πρόνοια της Ιεράς Μητροπόλεως και υπό τον συντονισμό του Παν/του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Νικηφόρου Εικοσιδέκα, σε συνεργασία με τις Ενορίες της Μητροπόλεως διανεμήθηκαν δέματα αγάπης σε άπορες οικογένειες. Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η...
03 Μαΐου, 2024 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2024 - 12:50

Πασχαλινά δέματα αγάπης από την Μητρόπολη Κυδωνίας σε όσους έχουν ανάγκη

Διαδώστε:
Πασχαλινά δέματα αγάπης από την Μητρόπολη Κυδωνίας σε όσους έχουν ανάγκη

Ενόψει των εορτών του Αγίου Πάσχα, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, πρόνοια της Ιεράς Μητροπόλεως και υπό τον συντονισμό του Παν/του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Νικηφόρου Εικοσιδέκα, σε συνεργασία με τις Ενορίες της Μητροπόλεως διανεμήθηκαν δέματα αγάπης σε άπορες οικογένειες.

Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η εργατικότητα των κληρικών, του υπευθύνου του Κεντρικού Συσσιτίου κ. Ευθυμίου Σημαντηράκη, των εθελοντών και εθελοντριών, η στήριξη ανθρώπων και επιχειρήσεων, συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της φιλάνθρωπης κίνησης για τις ημέρες του Πάσχα!

ΒΙΝΤΕΟ 1

ΒΙΝΤΕΟ 2

Φωτογραφίες και βίντεο: ©efstratios chatzidakis

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων