15/06/2020 15/06/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι, λόγω της αυξημένης προσελεύσεως, για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού κατά τη διανομή του συσσιτίου στους χώρους του Εκκλησιαστικού Οίκου Ευγηρίας «Ο Άγιος Νεκτάριος» και να εξυπηρετούνται με ασφάλεια οι προσερχόμενοι σε αυτό, διευρύνεται το ωράριο διανομής και, από 1:00-2:00 μ.μ. που ήταν μέχρι τώρα, από σήμερα διαμορφώνεται...
15 Ιουνίου, 2020 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 12:25

I.M. Κώου: Διευρύνεται το ωράριο στα συσσίτια

Διαδώστε:
I.M. Κώου: Διευρύνεται το ωράριο στα συσσίτια

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι, λόγω της αυξημένης προσελεύσεως, για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού κατά τη διανομή του συσσιτίου στους χώρους του Εκκλησιαστικού Οίκου Ευγηρίας «Ο Άγιος Νεκτάριος» και να εξυπηρετούνται με ασφάλεια οι προσερχόμενοι σε αυτό, διευρύνεται το ωράριο διανομής και, από 1:00-2:00 μ.μ. που ήταν μέχρι τώρα, από σήμερα διαμορφώνεται σε 12:30-2:30 μ.μ.

Εκφράζεται θερμή παράκληση να τηρούνται με μεγάλη προσοχή οι αποστάσεις μεταξύ των προσερχομένων, ώστε να μην καταστεί αναγκαία η συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας για την επιβολή της τάξεως, όπως πράξαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων