Ι.Μ. Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων
09 Αυγούστου, 2024

Αμάρι: Στo μέτωπο της προσφοράς για την ανακούφιση των πυρόπληκτων και μέριμνα για τους πυροσβέστες

Διαδώστε:

Η πυρκαγιά στο Αμάρι μαίνεται με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να έχουν “κυκλώσει” το πύρινο μέτωπο για τρίτη ημέρα, ένα άλλο “μέτωπο” όμως αυτό της κοινωνικής προσφοράς και της μέριμνας, παραμένει ταυτόχρονα ανοιχτό στην περιοχή του Αμαρίου.

Ο λόγος για την προσφορά 300 γευμάτων από τη δομή Συσσιτίων της Ι. Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων στα στελέχη και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και στους πυρόπληκτους ανθρώπους στην περιοχή.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Πολιτιστικό -Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου, στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει πλήθος ιδιωτών και φορέων που ο καθένας από το δικό του μετερίζι συνδράμει στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση “Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εταιρία Creta Farms και τον κ. Δημ. Βιντζηλαίο για τη χορήγηση του μεγαλύτερου μέρους των τροφίμων που απαιτήθηκαν, τον φούρνο Μανωλακάκη και όλους τους χορηγούς καθώς επίσης και τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Φουρφουρά για την προθυμία που επέδειξαν.

Πηγή: goodnet.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κρήτης για τις πυρκαγιές που πλήττουν το νησί

Διαδώστε: