22/02/2019 22/02/2019 Η Σχολή Γονέων του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», της Ι. Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Ρεθύμνου, διοργανώνουν ομιλία με το ενδιαφέρον θέμα “Πώς βλέπουν τα παιδιά τον κόσμο σε κάθε ηλικία-Η επικοινωνία με τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους”την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα...
22 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:05

Πως βλέπουν τα παιδιά τον κόσμο σε κάθε ηλικία

Διαδώστε:
Πως βλέπουν τα παιδιά τον κόσμο σε κάθε ηλικία

Η Σχολή Γονέων του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», της Ι. Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Ρεθύμνου, διοργανώνουν ομιλία με το ενδιαφέρον θέμα “Πώς βλέπουν τα παιδιά τον κόσμο σε κάθε ηλικία-Η επικοινωνία με τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους”την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00μ.μ με ομιλητή τον Ψυχολόγο κ. Γεώργιο Παραδείση. Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων