15/09/2024 15/09/2024 Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο Άγιος Νικήτας, στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στην περιοχή «Κριθώνι» της ενορίας Αγίας Μαρίνας Λέρου. Το εσπέρας του Σαββάτου 14/9, τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Ιωάννου και π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη και του ιεροδιακόνου π....
15 Σεπτεμβρίου, 2024 - 14:07
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2024 - 12:55

Εορτασμός του Αγιου Νικήτα στη Λέρο

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγιου Νικήτα στη Λέρο

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο Άγιος Νικήτας, στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στην περιοχή «Κριθώνι» της ενορίας Αγίας Μαρίνας Λέρου.

Το εσπέρας του Σαββάτου 14/9, τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων π. Ιωάννου και π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη και του ιεροδιακόνου π. Γερασίμου Πασπάτη.

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων