27/02/2024 27/02/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού της Αγιοκατατάξης της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος, Εφόρου και Προστάτου της Νήσου Λέρου. Παρακάτω διαβάστε το πρόγραμμα: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 ώρα 04:00΄μ.μ.: Ιερά Παράκλησις της Οσίας Μητρός ημών Γαβριηλίας προ του Τάφου Της, εις την Ιεράν Μονήν της Παναγίας του Κάστρου Λέρου, χοροστατούντος...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 11:59

Ο εορτασμός της Αγιοκατάταξης της Οσίας Γαβριηλίας στην Ι.Μ. Λέρου – Το πρόγραμμα

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Αγιοκατάταξης της Οσίας Γαβριηλίας στην Ι.Μ. Λέρου – Το πρόγραμμα

Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού της Αγιοκατατάξης της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος, Εφόρου και Προστάτου της Νήσου Λέρου.

Παρακάτω διαβάστε το πρόγραμμα:

  • Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ώρα 04:00΄μ.μ.: Ιερά Παράκλησις της Οσίας Μητρός ημών Γαβριηλίας προ του Τάφου Της, εις την Ιεράν Μονήν της Παναγίας του Κάστρου Λέρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου Καλύμνου Αστυπαλαίας κ. Παισίου, μετά του Ιερού Κλήρου της Νήσου.

ώρα 06:00΄μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβροσίου, ως εκπροσώπου της Α. Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ.Βαρθολομαίου, ο οποίος και θα κηρύξη τον Θείον Λόγον.

ώρα 10:00΄μ.μ. – 02:00΄π.μ.: Ιερά Αγρυπνία.

  • Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ώρα 07:00΄ π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία, εις Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου.

ώρα 08:30΄π.μ.: Αρχιερατική Χοροστασία – Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβροσίου.

ώρα 11:00΄π.μ.: Ιερά Λιτανεία της Αγίας Κάρας, των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος της Οσίας Μητρός ημών Γαβριηλίας, Πολιούχου και Προστάτιδος της Νήσου Λέρου.

ώρα 05:00΄μ.μ.: Παρακλητικός Κανών της Οσίας Μητρός ημών Γαβριηλίας, εις Ιερά Μονή Αγίων Αγγέλων.

  • Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ώρα 07:00΄-10:00΄ π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία, εις Ιερά Μονή Παναγίας Κάστρου Λέρου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης κ. Χρυσοστόμου μετά του Ιερού Κλήρου της νήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων