24/04/2023 24/04/2023 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στους εορτάζοντες Ιερούς Ναούς και παρεκκλήσια της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην Κάλυμνο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, στον ομώνυμο Ενοριακό Ναό, στον Πάνορμο Καλύμνου, το Σάββατο 22/4/2023, χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου. Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο...
24 Απριλίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 14:18

Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στους Ναούς και τα παρεκκλήσια της Μητρόπολης Λέρου

Διαδώστε:
Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στους Ναούς και τα παρεκκλήσια της Μητρόπολης Λέρου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στους εορτάζοντες Ιερούς Ναούς και παρεκκλήσια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην Κάλυμνο

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, στον ομώνυμο Ενοριακό Ναό, στον Πάνορμο Καλύμνου, το Σάββατο 22/4/2023, χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου.

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στο Κάστρο Καλύμνου, υπό του εφημερίου π.Αντωνίου Μακρυλλού.

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στο Βαθύ Καλύμνου. Ιερείς π. Ισίδωρος Γλυνάτσης και π. Μιχαήλ Μακαρούνας. (φωτογραφίες Μιχ.Πάου)

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στις “Πεζούλες” Καλύμνου.

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο στην Τέλενδο.

Στη Λέρο

Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 22/4/2023, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου «του φτωχού», στην περιοχή Βρομόλιθος της ενορίας της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Λέρου, υπό του εφημερίου π. Νικοδήμου Φωκά.

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο γραφικό και ιδιαίτερα ευπρεπισμένο ομώνυμο Ιερό Ναύδριο του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή “Δρυμώνας” Λέρου, το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα.

Τον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο πρεσβύτερος π. Γεώργιος Γαμπιέρης, παρουσία του Δημάρχου και πλήθους πιστών. Χρόνια Πολλά στον πατέρα Γεώργιο, ο οποίος άγει τα ονομαστήριά του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων