15/06/2024 15/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος παρέστη χθες στην εορτή της λήξεως του σχολικού έτους στο 2ο Σχολείο Χώρας Καλύμνου. Τον Μητροπολίτη συνόδευσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος. Ο Μητροπολίτης στο τέλος της εκδήλωσης συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου για τις τόσο ωραίες εμφανίσεις, και τους ευχήθηκε...
15 Ιουνίου, 2024 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2024 - 13:50

Ο Μητροπολίτης Λέρου στο 2ο Σχολείο Χώρας Καλύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου στο 2ο Σχολείο Χώρας Καλύμνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος παρέστη χθες στην εορτή της λήξεως του σχολικού έτους στο 2ο Σχολείο Χώρας Καλύμνου. Τον Μητροπολίτη συνόδευσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος.

Ο Μητροπολίτης στο τέλος της εκδήλωσης συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου για τις τόσο ωραίες εμφανίσεις, και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι.

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου

Φωτογραφίες: Μ. Μέρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων